AKSARAY / MERKEZ - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu

2023-2024 Birinci Dönem Son Hafta Etkinlikleri

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem son hafta etkinlikleri kapsamında kermes, futbol turnuvaları, parkur yarışmaları, bilgi yarışmaları, yetenek yarışması, hediye paylaşma, kitap okuma faaliyetleri TOBB Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri ile etkili ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere 19.01.2024 Cuma günü hediyeleri verilmiştir. Okul müdürü Mesut GÖRÜR faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etmiştir.

2023-2024 Birinci Dönem Son Hafta Etkinlikleri Kapsamında Okulumuzda Çeşitli Etkinlikler Yapıldı.

Sınıflar Arası Bilgi Yarışmaları Yapıldı.

undefinedundefinedundefined

Sınıflar arası parkur yarışmaları yapıldı.

undefinedundefinedundefinedundefined

Sınıflar arası futbol turnuvaları yapıldı.

undefinedundefinedundefined

Okul geneli yetenek yarışmaları yapıldı.

undefined

Yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödül töreninde başarı belgelerini ve ödüllerini aldılar.

undefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefinedundefined

Yayın: 19.01.2024 - Güncelleme: 08.03.2024 21:39 - Görüntülenme: 127