AKSARAY / MERKEZ - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ortaokulu

Nis

Aksaray ili Masa tenisi küçükler grubunda dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü düzenlendi. Okulumuzun düzenlediği törende başta Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için çarpışmaktan ve ölmekten çekinmeyen bütün askerlerimizi; şarkılarla, türkülerle, tiyatro gösterileriyle andık. Bu duygu yüklü anma töreninde emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

2023-2024 eğitim öğretim yılı tüm derslerin 2. dönem 1. yazılı  ortak sınav tarihleri belirlendi.

Mrt

Ortaokullar Arası Masa Tenisi Turnuvasına Katıldık.   Yapılan turnuva sonucunda öğrencilerimizden Caner, küçükler il 1. si, Mustafa, yıldızlar il 1. si, Sudenaz ise yıldızlar il 4. sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü nedeniyle okulumuzda tören yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmayla devam etti. Ardından öğrencilerimiz şiirler okudu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

Deneme&Hikaye Yazma Yarışması

Ock

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 1. Dönem son hafta etkinlikleri kapsamında kermes, futbol turnuvaları, parkur yarışmaları, bilgi yarışmaları, yetenek yarışması, hediye paylaşma, kitap okuma faaliyetleri TOBB Ortaokulu idareci, öğretmen ve öğrencileri ile etkili ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmiştir. Yarışmalarda dereceye giren öğrencilere 19.01.2024 Cuma günü hediyeleri verilmiştir. Okul müdürü Mesut GÖRÜR faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür etmiştir.

Nis

23 NİSAN KUTLAMALARI